Gvardiola: Slavili smo, slavićemo i ubuduće; Murinjo: Razlika u vaspitanju

"Neću da komentarišem šta se dogodilo poslije meča. Fudbalski savez zna naše mišljenje. Sve je, zapravo, jasno. Ja sam taj koji ohrabruje da slave zajedno, da u svakom momentu imaju timski duh. Nadam se da se ovako nešto više neće ponoviti", rekao je Gvardiola
64 pregleda 4 komentar(a)
Murinjo Gvardiola, Foto: Reuters
Murinjo Gvardiola, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.12.2017. 14:18h

Dva dana nakon žestokog mančesterskog derbija i svega što se događalo u svlačionici "Old traforda", Pep Gvardiola i Žoze Murinjo pojavili su se pred novinarima.

Očekivano, nisu otkrili detalje...

"Slavili smo pobjedu, naravno da smo slavili. Radili smo to uobičajeno, kao što smo radili i ranije, i kao što ćemo raditi ubuduće - korektno, onako kako se slavi velika pobjeda. Slavili smo u svlačionici, normalno da smo bili srećni. Vjerujte mi, ništa posebno nismo radili, radovali smo se kao i protiv Sautemptona, kada smo pobijedili u 96. minutu", rekao je Gvardiola.

Murinjo je bio kratak na konferenciji za medije.

"Nisam ovdje došao da komentarišem šta je on rekao. Za mene je to pitanje različitosti u ponašanju, vaspitanju... To i ništa više", kazao je Murinjo.

Kako su juče javili svjetski mediji, do incidenta je došlo kada je Murinjo ušao u svlačionicu Sitija sa zahtjevom da se muzika smanji i da rival pokaže malo poštovanja.

Uslijedio je sukob sa golmanom Edersonom, zatim je Lukaku plastičnom flašom pogodio pomoćnog trenera Sitija Artetu, dok su igrači gostiju polili trenera Junajteda vodom i mlijekom...

"Marka" je danas javila da su igrači Sitija, pa i Gvardiola, nakon utakmice provocirali Zlatana Ibrahimovića.

"Mnogo pričaš, malo radiš", moglo se čuti u hodnicima "Old traforda", prije nego što je nastalo komešanje.

"Neću da komentarišem šta se dogodilo poslije meča. Fudbalski savez zna naše mišljenje. Sve je, zapravo, jasno. Ja sam taj koji ohrabruje da slave zajedno, da u svakom momentu imaju timski duh. Nadam se da se ovako nešto više neće ponoviti", rekao je Gvardiola.

Mančester siti je u nedjelju savladao Junajted 2:1, ostvario 14. uzastopnu pobjedu i stekao 11 bodova prednosti na vrhu tabele.

Lider sjutra gostuje Svonsiju, Junajted dočekuje Bornmut.

Bonus video: