Sutjeska u sudijskoj nadoknadi i sa igračem manje stigla do boda protiv Podgorice

Podgorica vodila golom Matije Krivokapića, bod Sutjesci donio Marko Vuković u sudijskoj nadoknadi

4752 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Fudbaleri Sutjeske i Podgorice remizirali su danas (1:1) u 26. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

Podgorica je vodila golom Matije Krivokapića od 24. minuta, imala igrača više, ali je propustila da osvoji tri poena - igrao se 91. minut kada je Marko Vuković postigao gol i donio bod Nikšićanima.

Sutjeska je u 14. minutu ostala sa igračem manje - Kaike Augusto je izgubio kontrolu nad loptom, potom je uslijedio duel sa Krivokapićem, nakon čega je fudbaler Podgorice pao, a arbitar, Dalibor Vujisić pokazao crveni karton Brazilcu.

Uslijedila je potom nervozna igra na obje strane u prvom dijelu, zbog čega je Vujisić u prvih 45 minuta pokazao još četiri žuta kartona.

U nastavku je Podgorica imala priliku da riješi meč, a najbolju šansu propustio je Luka Maraš u 59. minutu kada je izašao sam ispred Vladana Giljena i u želji da asistira napravio grešku.

Sutjeska se nije predavala, pokušavala i za trud nagrađena u sudijskoj nadoknadi, kada je Vuković matirao Nikolu Ivezića.

Nakon ovog meča tim Miljana Radovića ostao je na trećem mjestu sa 40 bodova i ima šest više od današnjeg rivala, koji je na petoj poziciji.

Slijedi reprezentativna pauza, a u sljedećem kolu, koje je na programu 3. aprila Sutjeska gostuje OFK Titogradu, dok Podgorica dočekuje Rudar.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: