Golgeter iz odbrane, Vujačić: Dajem maksimum, radim ono za šta sam zadužen

Vujačić je imao neobičan put do dresa prvog tima Partizana - igrao je odlično za reprezentaciju, pa tek onda postao standardan u timu

7261 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Četiri gola za 30 dana i na sedam mečeva - to nije učinak napadača, već defanzivca.

Igor Vujačić je u odličnom ritmu u dresu Partizana, efikasan je, ali i čvrst u odbrani, što mu je i prvi zadatak.

"Zaista se osjećam dobro, ali ne bih sebe stavio u prvi plan. Nadam se samo da ću nastaviti da igram dobro i u reprezentaciji, ko zna - možda dočekam i prvi gol u nacionalnom timu. Dajem svoj maksimum, radim ono što mi je posao i isplati se", rekao je 26-godišnji defanzivac.

Vujačić je imao neobičan put do dresa prvog tima Partizana - igrao je odlično za reprezentaciju, pa tek onda postao standardan u timu.

"Puno puta sam rekao - veliku zahvalnost dugujem bivšem selektoru Hadžibegiću i predsjedniku FSCG Savićeviću, koji su vjerovali u mene, kada nisam imao veliku minutažu u Partizanu. Mislim da sam opravdao očekivanja u Ligi nacija, nadam se da ću nastaviti u tom ritmu".

U novoj priči nacionalnog tima, Vujačić će imati važnu ulogu, vjerovatno već u srijedu protiv Letonije.

"Oni su specifična selekcija, igraju dugim loptama, traže duel. Mi ćemo pokušati da uspostavimo naš sistem i stil, vidjećemo koliko će teren dozvoliti, ali nema dileme - imperativ je pobjeda".

U duel sa Letonijom, Crna Gora ulazi kao favorit....

"Moramo da prihvatimo takvu ulogu, svjesni smo u kakvoj smo situaciji. Jasno je da imamo kvalitet, tako da svim snagama idemo na tri boda", kazao je Vujačić.

Utakmica Letonija - Crna Gora igra se u srijedu od 20 i 45.

Bonus video: