I veliki Ibra plače

Zlatan Ibrahimović oduševio odgovorima, ali i reakcijom na pitanje da li mu nedostaju sinovi Vinsent i Maks

9469 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Poslije pet godina odsustva, Zlatan Ibrahimović se vratio u reprezentaciju Švedske.

Legendarni napadač, koji je u oktobru proslavio 39. rođendan, ranije je rekao da će se povući kada bude na vrhuncu. To je i uradio, ali sada igra fenomenalno u dresu Milana, pa je prihvatio poziv da pomogne.

- Obećao sam da ću prestati kada budem na vrhuncu. Ali onda sam se zapitao - šta je to vrhunac? I dalje osjećam da sam na vrhu, da nije tako, ne bih bio ovdje. Ako niste u zenitu i dođete u tim zbog vašeg imena, to je nešto što ne podržavam i ne volim. Ovdje sam jer to zaslužujem”, rekao je Iba na konferenciji pred početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Ibra ne bi bio Ibra da nema velikih riječi:

- Ako ću biti dio ekipe za Euro, osvojićemo ga. Igram isključivo da bih pobijedio.

U selekciji „tri krune” neće nositi broj 10, iako mu ga je Emil Forsberg nudio. Tražio je da nosi 11, jer je na novom početku, a taj dres mu je ustupio dječak kojeg smatraju njegovim nasljednikom, Aleksander Isak. Zanimljiv je i način na koji je to uradio.

- Rekao mi je da mi ga pozajmljuje na pet-šest godina, ali da mu ga poslije vratim - uz osmjeh je rekao Zlatan.

A onda je i veliki Ibra zaplakao. Dovoljno je bilo pitanje da li mu nedostaju sinovi Vinsent i Maks, koje rijetko gleda zbog strogih korona pravila.

- U ovim uslovima ne možete da viđate članove porodice. Vinsent je plakao kada sam otišao - rekao je Ibrahimović i briznuo u plač.

Bonus video: