Kurtoa: Ne vidim razlog da ne potpišem novi ugovor, ali...

"U suštini, želim dogovor prije kraja sezone", dodao je Kurtoa
0 komentar(a)
Liga šampiona Tibo Kurtoa, Foto: Reuters
Liga šampiona Tibo Kurtoa, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.12.2017. 16:16h

Golman Čelsija Tibo Kurtoa rekao je da želi da okončna pregovore o svojoj budućnosti prije kraja sezone i priznao da će razmotriti sve opcije.

Kurtoa, čiji ugovor ističe za 18 mjeseci, naveo je da je srećan u londonskom klubu, uprkos tome što ga mediji povezuju sa Real Madridom.

Na odluku Kurtoe, međutim, može uticati i to što mu djeca žive u Španiji sa njegovom bivšom devojkom.

"Situacija nije laka. Ali, znao sam da će se to dogoditi, znao sam da će se ona vratiti u Španiju, tako da i to ima uticaja... Volim svoju djecu do smrti i ponekad se pitam - zar ne bi trebalo da igram u Španiji narednih nekoliko godina? Zato i želim da dam sebi vremena za donošenje odluke o produžetku ugovora", rekao je Kurtoa.

Belgijski golman je ranije priznao da ga privlači povratak u Španiju, ali da je novi ugovor sa "plavcima" najvjerovatnija opcija.

"Ne vidim razlog da ne potpišem novi ugovor sa Čelsijem, ali želim da razmotrim sve opcije. Nije pravi trenutak za ishitrene odluke. Ni za Čelsi, ni za mene. Za nekoliko mjeseci ćemo ponovo sjesti za sto i otvoreno razgovarati. U suštini, želim dogovor prije kraja sezone", dodao je Kurtoa.

Bonus video: