Mladi biznismen spreman da izazove Florentina Peresa

Rikelme ima člansku kartu kluba još od djetinjstva, pa ispunjava uslov da je član kluba preko 20 godina, a može da garantuje da će uložiti 15 odsto klupskog budžeta, što je trenutno 92.5 miliona eura

6391 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Predsjednik Real Madrida Florentino Peres imaće protivnika na predsjedničkim izborima.

On je od 2009. na mjestu predsjednika, u prethodna dva mandata bio je jedini kandidat, a 32-godišnji biznismen Enrike Rikelme najavljuje ulazak u trku.

Rikelme ima člansku kartu kluba još od djetinjstva, pa ispunjava uslov da je član kluba preko 20 godina, a može da garantuje da će uložiti 15 odsto klupskog budžeta, što je trenutno 92.5 miliona eura.

"Klub mora da lrene u drugom pravcu. Biti ime na globalnom nivo je mnogo više od turneja koje se rade po Americi. Spreman sam da profesionalno upravljam pravom ekipom, koja nije kreirana od prijatelja, kako bismo podigli klub na veći nivo", rekao je Rikelme.

"Florentino Peres je bez ikakve dileme najbolji predsjednik u istoriji. Uradio je ogromne stvari za klub, ali sada su potrebne promjene i podizanje kluba na viši nivo", poručio je mladi biznismen.

Rikelme je vlasnik kompanije "Cox Energy" i njegovo bogatstvo se procjenjuje na 300 miliona eura.

Predsjednički izbori u Madridu biće održani sredinom ove godine.

Bonus video: