Kiks Koma, Arsenal i dalje lider

Kom izgubio u Radanovićima, Mornar preuzeo drugu poziciju

2381 pregleda 0 komentar(a)
Odigrano 23. kolo, Foto: FSCG
Odigrano 23. kolo, Foto: FSCG

Pogotkom Jasmina Muhovića Arsenal je slavio na gostovanju u Beranama sa 1:0, pa su Tivćani zadržali poziciju lidera u Amplitudo Drugoj fudbalskoj ligi.

Pobjeda Tivćana mogla je da bude ubjedljivija ali kapiten Ćetko Manojlović nije pogodio sa penala u sudijskoj nadoknadi. Arsenal ima 46 bodova, drugu poziciju preuzeo je Mornar, sa tri boda manje.

Mornar je na "Topoici" bio bolji od Ibra (1:0), a jedini gol postigao je Slobodan Perišić u 70. minutu. Kapiten Nino Vukmarković nije realizovao penal u 12. minutu za Barane.

Barani su tako iskoristili kiks Koma, koji je izgubio na gostovanju Grblju, golom sa penala Nikole Stanišića u 23. minutu. Kom je ostao na 41 bod.

"Fenjeraš" Drezga je povela već u 2. minutu pogotkom Balše Bulatovića, ali je potom Jedinstvo postiglo četiri gola za pobjedu -4:1.

Bjelopoljce su do preokreta vodili Žarko Korać (26), Dragan Nikolić (31), Dražen Ajković sa penala u 65, i Anton Memčević u 82. minutu.

Jedini remi odigran je u bokeljskom derbiju, gdje je Igalo vodilo u Kotoru pogotkom Lija od 42. minuta da bi Mitar Globarević izjednačio u 87. minutu za konačnih 1:1. Igalo je četvrto sa 40 bodova.

Bonus video: