Ferguson i Gvardiola na večeri: Moguće da mi je ponudio posao, ali ga nisam razumio

"Bio sam na večeri sa Aleksom Fergusonom, u jednom lijepom restoranu. Pričali smo dugo, ali moj engleski tada nije bio tako dobar, pa ga možda nisam dobro razumio. Moguće i da mi je ponudio mjesto trenera, ali ga nisam najbolje shvatio", rekao je, pola u šali, pola u zbiliji, Gvardiola
1 komentar(a)
ferguson gvardiola, Foto: Marca.com
ferguson gvardiola, Foto: Marca.com
Ažurirano: 10.12.2017. 15:00h

Na "Old trafordu" se danas igra veliki engleski i evropski derbi, duel Mančester junajteda i Mančester sitija.

Žoze Murinjo je, naravno, otvorio igru živaca, ili kako Englezi kažu "mind games", diskretnom prozivkom da igrači velikog rivala "padaju i kada dune vjetar".

Bilo je tu i još peckanja iz tabora "đavola", a provokacijom se možda može nazvati i izjava Pepa Gvardiole koja je osvanula na dan derbija.

Katalonac je, naime, ispričao da je još prije pet godina možda imao mogućnost da dođe na mjesto na koje je Murinjo sada...

"Bio sam na večeri sa Aleksom Fergusonom, u jednom lijepom restoranu. Pričali smo dugo, ali moj engleski tada nije bio tako dobar, pa ga možda nisam dobro razumio. Moguće i da mi je ponudio mjesto trenera, ali ga nisam najbolje shvatio", rekao je, pola u šali, pola u zbiliji, Gvardiola.

Našalio se trener Sitija i na račun Fergusonovog škotskog akcenta...

"Pričao je čudno i brzo. Moguće zaista da mi je ponudio posao, ali da ja nisam shvatio. I da - izabrao je sjajan restoran. I platio je večeru", kazao je Gvardiola.

Bonus video: