Drašković: Remi realan rezultat

U 89. minutu je napadač Crvene zvezde Nikola Krstović mogao da donese preokret, ali je glavom gađao pored stative

4441 pregleda 1 komentar(a)
Promašio šansu da donese pobjedu: Nikola Krstović na utakmici sa BiH, Foto: Savo Prelević
Promašio šansu da donese pobjedu: Nikola Krstović na utakmici sa BiH, Foto: Savo Prelević

Slobodan Drašković je selektor omladinaca Crne Gore, ali je morao da „uskoči” umjesto Miodraga Vukotića (zaražen koronavirusom) i vodi mladu reprezentaciju protiv BiH.

„Mladi sokoli” su dva puta gubili na startu kvalifikacija, ali su izborili remi majstorskim golom Andrije Ražnatovića u 68. minutu.

U 89. je napadač Crvene zvezde Nikola Krstović mogao da donese preokret, ali je glavom gađao pored stative.

„Dva puta smo stizali zaostatak, na kraju imali šansu Krstovića i mogli do preokreta, ali imali su i gosti šansu iz koje su mogli da pobijede. Mislim da je ovaj rezultat najpravedniji. Zadovoljan sam odgovornošću i borbenošću igrača, taktički smo odigrali dobro. Ekipa još nije uigrana, na okupu je samo sedam dana i još nemamo u uvid sve igrače. Sigurno će na narednim utakmicama biti bolje, ova generacija ima određeni kvalitet”, istakao je Drašković.

Utakmicu je kao prvi napadač počeo igrač Rudara Vuk Striković, a na poluvremenu je ušao Krstović.

„Nikola Krstović nije bio starter, jer već godinu i po ima veoma malu minutažu u Crvenoj zvezdi, dok je Striković među prvim strijelcima naše lige, igra dobro i naravno da je dobio prednost. Htjeli smo njegovom brzinom da opteretimo njihovu posljednju liniju, što se nekoliko puta i desilo i to je razlog zašto Krstovića nije bilo u startnih 11”, naglasio je Drašković.

Bonus video: