Aguero: Veliki osjećaj zadovoljstva i ponosa ostaje u meni što sam igrao za Siti 10 sezona

Klub sa „Etihada” je najavio emotivan rastanak, a 32-godišnjak iz Buenos Ajresa je na društvenim mrežama objavio oproštajno pismo

8037 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Poslije 10 godina, u kojima je pomogao Mančester sitiju da postane jedan od najvećih timova na svijetu, Serhio Aguero odlazi.

Klub sa „Etihada” je najavio emotivan rastanak, a 32-godišnjak iz Buenos Ajresa je na društvenim mrežama objavio oproštajno pismo.

„Veliki osjećaj zadovoljstva i ponosa ostaje u meni što sam igrao za Mančester siti čitavih 10 sezona, što je neobično za profesionalnog fudbalera u ovim godinama. Deset sezona velikih ostvarenja, tokom kojih sam postao najbolji strijelac u istoriji i stvorio neraskidivu vezu za svima koji vole ovaj klub, ljudima koji će zauvijek biti u mom srcu”.

„Došao sam na početku ere rekonstrukcije 2011. godine i, uz vođstvo vlasnika i doprinos mnogih igrača, zaslužili smo mjesto među najboljima na svijetu”.

„Zadatak da ostanu na ovoj zasluženoj privilegovanoj poziciji ostaje na drugima. Što se mene tiče, nastaviću da dajem sve od sebe u ostatku sezone da osvojimo još titula i donesemo radost navijačima. A onda će početi nova etapa, sa novim izazovima, a potpuno sam spreman da se suočim sa njima sa istom strašću i profesionalnošću koje sam uvijek posvećivao, kako bih nastavio da se takmičim na najvišem nivou”, napisao je Aguero.

Još se ne zna gdje će popularni Kun nastaviti karijeru, a pominjalo se da bi mogao da se vrati u Atletiko Madrid...

Bonus video: