Ibrahimović ne bi mijenjao ništa za trofej u Ligi šampiona: Ne bih bio bolji igrač sa tom titulom

"Mnogo puta sam se zapitao - da li bih bio bolji igrač da sam osvojio Ligu šampiona? Ne bih. Da li sam zbog toga što nisam osvojio Ligu šampiona slabiji fudbaler. Ne, nisam", rekao je Ibrahimović
121 pregleda 1 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Reuters
Ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.12.2017. 18:39h

Zlatan Ibrahimović osvojio je 33 trofeja u karijeri, a među njima nije najvažniji - Liga šampiona.

Nije mogao do titule sa Juventusom, Barselonom, Interom, Pari sen Žermenom....

I ne žali zbog toga.

"Tačno je da mi nedostaje taj trofej. Međutim, mnogo puta sam se zapitao - da li bih bio bolji igrač da sam osvojio Ligu šampiona? Ne bih. Da li sam zbog toga što nisam osvojio Ligu šampiona slabiji fudbaler. Ne, nisam", rekao je Ibrahimović.

Šveđanin je, recimo, Inter napustio zbog Barselone pred sezonu u kojoj su "nerazuri" osvojili "tripletu" - duplu krunu u Seriji A i Ligu šampiona.

"Želim da osvojim tu titulu, od kad znam za sebe. U svaku sezonu ulazim sa velikom željom da uzmem ono što mi nedostaje. Ali, koliko je samo igrača osvojilo Ligu šampiona i nastalo sa scene. Ja sam, s druge strane, iz godine u godinu osvajao titule. Trajem toliko dugo. Ne bih mijenjao mojih 20 godina fudbala i 33 trofeja za jednu Ligu šampiona. Pokazao sam i dokazao svima, koliko sam dobar i koliko vrijedim", kazao je Ibrahimović.

Bonus video: