Arsenal ne da prvo mjesto, Kom u krizi bez kraja

Arsenalu regionalni derbi sa Grbljem, Kom poražen u Bijelom Polju

4521 pregleda 4 komentar(a)
24. kolo, Foto: FSCG
24. kolo, Foto: FSCG

Arsenal ne da prvu pozicju u Amplitudo 2. CFL. Tivćani, koji su bili jesenji prvak, nisu u proljećni dio ušli kao favorit, ali Arsenalu uspijeva da drži tri boda prednosti, koliko sada ima više od Mornara.

Drugoplasirana ekipa nakon jesenjeg dijela, Kom, uprkos najavama da će biti najozboljniji kandidat za direktan plasman u Prvu ligu, još je bez pobjede ovog proljeća.

Zlatičani su u petoj proljećnjoj utakmici poraženi na gostovanju Jedinstvu sa 2:0. Bjeplopoljci su poveli u 58. minutu pogotkom rezerviste Aldina Mušovića, a šest minuta kasnije konačan rezultat postavio je Dragan Nikolić.

Arsenal je, sa druge starne, dobio na svom terenu susjede iz Radanovića - Grbalj, sa 2:1. Gosti su poveli pogotkom Luke Klikovca u 13. minutu, ali je Arsenal preokretom slavio u drugom poluvremenu. Golove su postigli Jasmin Muhović u 58, i Jovan Dragičević u 71. minutu.

Slavio je i Mornar na gostovanju "fenjerašu" Drezgi sa 1:0, a jedini gol dao je Igor Poček u 13. minutu.

Arsenal ima 49, a Mornar 46 bodova. Kom je skliznuo na četvrtu poziciju sa 41 bod, a preteklo ga je Igalo, koje je pobjedom nad Beranama sa 4:0, došlo do zbira od 43 boda.

Po dva gola za ekipu Igala postigli su kapiten Mijodrag Koprivica i Aleksa Maraš. Kapiten je oba dao sa penala u 13, i 81. minutu, a Maraš je pogađao u 74. i 87. minutu.

Ibar je u Rožajama slavio protiv Bokelja (1:0) i oživio je nadu u opstanak u drugoligaški rang. Jedini pogodak dao je Kujtim Dinoša u 33. minutu

Bonus video: