Nema afere Saveljić: Medicinski nesporazum vratio CG gaučosa u Madrid

Riječ je o "medicinskom nesporazumu" - Saveljić jeste imao povredu zadnje lože, što je i pokazao snimak, tako da je on dobio dozvolu da se vrati u Madrid kako bi nastavio liječenje

7560 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Rayo
Foto: Rayo

Ne postoji afera Esteban Saveljić, niti je Argentinac crnogorskog porijekla napustio nacionalni tim na bilo kakvu "prevaru", saopšteno je "Vijestima" iz FSCG.

Saveljić je juče bio u startnoj postavi Rajo Valjekana, igrao 90 minuta protiv Sportinga iz Hihona, a ne u kombinaciji za sastav Crne Gore u duelu sa Norveškom.

Riječ je o "medicinskom nesporazumu" - Saveljić jeste imao povredu zadnje lože, što je i pokazao snimak, tako da je on dobio dozvolu da se vrati u Madrid kako bi nastavio liječenje.

Ispostavilo se, međutim, da je riječ o staroj povredi, koja je stvarala trenutni problem Saveljiću, što je konstatovao medicinski tim njegovog kluba, tako da je on u takvom stanju mogao da igra.

Saveljić (29) je je 2015. godine dobio crnogorsko državljanstvo, odigrao četiri meča, a pet godina "pauzirao" od nacionalne selekcije...

Dobio je i odazvao se pozivu selektora Radulovića, a ostaće kandidat i u budućim akcijama.

Bonus video: