Kovač o Jovetiću: On može da promijeni utakmicu, na kraju sezone o njegovoj budućnosti

Monako je osam kola prije kraja četvrti na tabeli francuske lige, sa bodom manje od trećeg Liona, a četiri od vodećeg tandema PSŽ - Lil

8474 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Stevan Jovetić se vratio u Monte Karlo, sa Monakom nastavlja borbu za plasman u Ligu šampiona, potajno se cilja čak i titula.

U završnici sezone, crnogorski kapiten mogao bi da bude važan dio tima Nika Kovača, nakon što je u prethodna tri mjeseca imao sve veću minutažu i značajniju ulogu.

Jovetić je u prva tri mjeseca 2021. godine postigao četiri gola u šampionatu, sada je upisao i tri pogotka u dresu nacionalnog tima, igra sa mnogo samopouzdanja.

"Ovo je njegova četvrta sezona u Monaku, imao je uspone i padove, ali je od početka sezone pokazao velike stvari. Kada je zdrav i spreman, on je sposoban da promijeni utakmicu. To je igrač koji ima svoj stil i način igre, bilo je potrebno vrijeme da razumije našu filozofiju i sada je apsolutno sve u redu. Veoma sam srećan zbog njega, to je igrač sa velikim mogućnostima", kazao je Kovač.

Jovetiću na kraju sezone ističe ugovor sa Monakom...

"Nadam se da će nastaviti do kraja da bude u ovakvoj formi. Još imamo osam mečeva, tako da ima vremena da odlučimo šta da radimo", kazao je hrvatski trener.

Monako je osam kola prije kraja četvrti na tabeli francuske lige, sa bodom manje od trećeg Liona, a četiri od vodećeg tandema PSŽ - Lil.

Bonus video: