Argentinac pogodio za iznenađenje u Danilovgradu

Argentinac pogodio za zasluženi remi Plavljana na stadionu "Braće Velašević"

3333 pregleda 67 reakcija 1 komentar(a)
Iskra nije uspjela opravda ulogu favorita protiv Jezera, Foto: Savo Prelević
Iskra nije uspjela opravda ulogu favorita protiv Jezera, Foto: Savo Prelević

Iskra nije uspjela da savlada Jezero i opravda ulogu favorita na svom terenu. Uporni Plavljani zasluženo su u finišu došli do gola za izjednačenje i konačnih 1:1.

Jezero je sa više želje ušlo u utakmicu, ali je Matanović propustio šansu da goste dovede u vođstvo. Domaći igrači do gola su došli u 26. minutu, kada je kapiten Miloš Drinčić najviše skočio nakon kornera sa desne strane i pogodio za vođstvo.

Rastrzana igra, obilježila je veći dio nastavka utakmice. Gosti su se trudili, ali falilo je mirnoće za završni aps, a i domaći igrači su bili sjajno postavljeni iza lopte.

Osim šuta Matanovića sa 18 metara u 65. minutu, gosti su teško pravili prostor da ugroze gol Kordića. Čak su rizikovali i drugi gol, ali je Vukovića u 70. minutu u posljednjem ternutku izblokirao kapiten gostiju Drešković.

Ipak, velikom željom u finišu igrači Jezera su napravili pritisak pa je Argentinac Brisuela došao do prostora za šut sa vrha kaznenog prostora, ali je Kordić uspio da uhvati loptu.

Probalo je Jezero i individualnim akcijama, na sve načine i kada se činilo da im utakmica izmiče, ubačena lopta nakon jednog duela odskočila je ka lijevoj stativi, Brisuela je bio najbliži i sa pet metara je zadovoljio pravdu u 87. minutu.

Iskra je potom krenula naprijed, imala dobar slobodnjak ali je lopta prohujala pored desne stative gola Stefana Kastratovića.

To je peta utakmica Iskre bez pobjede, a četvrti remi. Plavljani su nakon dva poraza u duelima sa Iskrom uspjeli da osvoje bod.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Bonus video: