Arsenal eliminisao Kom iz borbe za Prvu ligu, Mornar i Igalo drže korak

Arsenal slavio na Zlatici protiv Koma, koji je još bez gola ovog proljeća

4414 pregleda 25 reakcija 5 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Arsenal je u derbiju dvije najbolje ekipe prvog dijela sezone u Amplitudo Drugoj fudbalskoj ligi, bio bolji od Koma i to na Zlatici - 1:0.

Jasmin Muhović je nastavio golgeterski niz a u derbiju je presudio golom u 67. minutu.

Kom je u međuvremenu skliznuo na četvrtu poziciju jer je u šest proljećnjih utakmica osvojio samo dva boda, a danas je umjesto Radisava Dragićevića debitovao na klupi Zlatičana Željko Tomašević. Kom nije postigao ni gol ovog proljeća!

Zato Mornar u stopu prati Tivćane, pošto je na "Topolici" dobio Jedinstvo, pogotkom Marka Kažića u 57. minutu. Arsenal ima 52 boda, a Mornar tri maanje.

Šest bodova manje od lidera i treću poziciju zauzima Igalo, koje je sjajnu formu potvrdilo pobjedom u Radanovićima. Grbalj je poražen pogocima u drugom poluvremenu, pošto je kapiten gostiju Mijodrag Koprivica pogodio u 51. minutu a konačnih 2:0 postavio je Andrija Bakrač u 75. minutu.

Prvi proljećnji trijumf ostvarila je Drezga i to u Kotoru nad Bokeljom. Drezga je posljednja na tabeli sa 13 bodova, ali Bokelj sada rizikuje jer ima 25 bodova, samo pet, ali i dvije utakmice više od Ibra, koji je u zoni ispadanja.

Gol za pobjedu nad Bokeljom postigao je Andrija Krivokapić u 80. minutu.

Utakmica Berane - Ibar je odložena.

Bonus video: