Kiks Arsenala, Mornar prišao na bod

Remi Arsenala iskoristio Mornar, Kom bez pobjede i u sedmoj utakmici proljeća u Amplitudo 2. CFL-u

2721 pregleda 3 komentar(a)
26. kolo, Foto: FSCG
26. kolo, Foto: FSCG

Arsenal je ostao lider i nakon 26. kola, ali sada ima samo bod više od prvog pratioca Mornara.

Tivćani su remizirali u Bijelom Polju (1:1), dok je Mornar slavio protiv Bokelja - 2:1.

Jedinstvo je povelo u 17. minutu golom Antona Memčevića, a lider je do boda došao pogotkom Japanca Rijoua Tačibane u 72. minutu, u prvoj utakmici dana.

Mornar je to potom iskoristio da u Baru riješi pitanje pobjednika do 66. minuta, kada je Nino Vukmarković sa penala pogodio za 2:0. Barani su poveli golom Demira Kajevića u 17. minutu. Bokelj je u drugom minutu nadoknade samo uspio da ublaži poraz sa penala koji je realizovao Jovan Popović.

Kom nije slavio ni u sedmoj proljećnjoj utakmici, pošto je odigrao bez golova na gostovanju Igalu. Zlatičani su upisali treći remi uz četiri poraza.

Igalo je propustilo šansu da se dodatno primakne vrhu tabele, ali je zadržalo pet bodova prednosti nad Komom - sada ima 46 bodova

Ibar je u Rožajama slavio protiv Grblja sa 3:2. U prvom je bio 2:1 za domaćina, nakon golova Lazara Mučalice u 8. i Bojana Kopitovića u 15. minutu, Nikola Radenović je smanjio u 38.

U nsstavku su gosti izjednačili golom Luke Klikovca u 62. minutu, ali je domaćin vratio prednost pogotkom sa penala rezerviste Amera Tahirovića u 69. minutu.

Nakon isključenja Bojana Kopitovića u 78. minutu, domaći igrači su uspjeli da sačuvaju pobjedu.

Drezga ne odustaje od borbve za opstanak, jer je slavila protiv Berana sa 2:1.

Japanac Šiden Nakazava je najavio iznenađenje u 15. minutu, u 43. su Beranci izjednačili golom Žarka Vilotijevića.

U nastavku je Drezga pokazala da želi sva tri boda, pa je kapiten Balša Bogićević doveo svoj tim u vođstvo u 63. minutu, a Goran Burzanović 10 minuta kasnije propustio priliku da sa penala obezbijedi pobjedu. Ipak je Drezga uspjela da zadrži prednost do kraja.

Bonus video: