Peđa Mijatović uvjeren da će Real prestići Barselonu

Kao bivši sportski direktor Reala, Mijatović je španskim medijima uvijek interesantan sagovornik za teme o prelaznom roku
3 komentar(a)
Predrag Mijatović, Foto: Wikipedia
Predrag Mijatović, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 07.12.2017. 15:59h

Real ima osam bodova manje od Barselone nakon 14 kola španskog prvenstva, igra promjenljivo i neubjedljivo, ali Peđa Mijatović smatra da može da osvoji titulu.

"Apsolutno sam uvijeren da će Real na kraju biti prvi. Ako postoje ekipa i klub koji mogu da se izvuku iz neugodne pozicije onda je to Real. Situacija je komplikovana, ali vjerujem da će doći do preokreta", kazao je Mijatović.

Kao bivši sportski direktor Reala, Mijatović je španskim medijima uvijek interesantan sagovornik za teme o prelaznom roku.

Zinedin Zidan je najavio pojačanja, spekuliše se da je prvi na listi želja Mauro Ikardi.

"To je interna stvar kluba. Ne znam šta se događa unutra i kakvi su planovi, tako da ne mogu da komentarišem ništa", uzdržan je Mijatović.

"Ljudi koji su na čelu kluba pokazali su mnogo puta da znaju posao i svi mi koji volimo Real imamo razlog da im vjerujemo. Jasno je da Real uvijek ima ambiciju da dovodi najbolje igrače na svijetu, ali iz iskustva znam da se u januaru teško može napraviti veliki i pravi transfer", kazao je Mijatović.

Bonus video: