Flik poveo tri igrača iz drugog tima u Pariz, bukmejkeri vjeruju i u desetkovani Bajern

Flik u Pariz poveo svega 19 od dozvoljena 23 igrača, od čega su trojica iz drugog tima. Josip Stanišić (21) je debitovao tek proteklog vikenda, talentovani Tangi Kuasi (18) odigrao je samo 37 minuta za prvi tim, a Maks Cajzer (22) nijedan

7501 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Revanši četvrtfinala Lige šampiona na programu su sjutra i u srijedu, a najviše pažnje privlači obračun u Parizu.

U reprizi prošlogodišnjeg finala, Bajern će pokušati da nadoknadi minus iz prvog duela protiv Pari Sen Žermena (2:3), ali ga čeka izuzetno težak posao.

Tim Hansija Flika je dominirao prije pet dana na „Alijanc areni”, ali nije koristio brojne šanse, zbog čega je kažnjen. Zato u Gradu svjetlosti mora da postigne makar dva gola, a to će morati da uradi bez brojnih prvotimaca.

Nema Roberta Levandovskog i Serža Gnabrija, od kojih zavisi mnogo igra u napadu, otpao je i Niklas Zile, a nema ni Korentana Tolisoa, Marka Roke i Daglasa Koste.

Zbog toga je Flik u Pariz poveo svega 19 od dozvoljena 23 igrača, od čega su trojica iz drugog tima. Josip Stanišić (21) je debitovao tek proteklog vikenda, talentovani Tangi Kuasi (18) odigrao je samo 37 minuta za prvi tim, a Maks Cajzer (22) nijedan!

A koliko svjetski bukmejkeri vjeruju i u ovako desetkovani Bajern, govori činjenica da je kvota na dvojku svega 2,20!

Bonus video: