Mesi: Ako podbacimo u Rusiji svi moramo da napustimo reprezentaciju

"Teško prihvatam kada ne igram ili sam zamijenjem, ali sam shvatio i razumio da je takva odluka bila najbolja. Biti na klupi je užasno, iako spolja deluje drugačije", rekao je Mesi
0 komentar(a)
Mesi, Foto: Reuters
Mesi, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.12.2017. 12:19h

As Barselone Leo Mesi izjavio je da ukoliko reprezentacija Argentine doživi neuspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji svi igrači treba da se povuku iz državnog tima.

"Ukoliko odigramo loše na prvenstvu svi bismo trebali da se povučemo. Nemoguće je ostati ako se nešto tako dogodi", rekao je Mesi za "TyC sport".

Mesi je prošle godine poslije poraza na penale od Čilea u finalu Kopa Amerike odlučio da se povuče iz reprezentacije zbog brojnih kritika, ali se kasnije predomislio.

On je priznao i da mu je sjedenje na klupi Barselone u prethodne dvije utakmice u Ligi šampiona jako teško palo, ali i da je svjestan da je to bila ispravna odluka trenera Ernesta Valverdea zbog ranije obezbijeđenog prolaza.

"Teško prihvatam kada ne igram ili sam zamijenjem, ali sam shvatio i razumio da je takva odluka bila najbolja. Biti na klupi je užasno, iako spolja deluje drugačije".

Mesi i ostali "gaučosi" narednog ljeta u Rusiji pokušaće da naprave korak dalje u odnosu na prošli Mundijal kada su izgubili od Njemačke u finalu u produžecima (1:0), a prvi rivali u grupi su im Hrvatska, Island i Nigerija.

Mesi je u velikom intrevjuu govorio i o svojim sinovima Tijagu i Mateu.

"Tijago je fenomen, sjajno dijete, veoma vaspitano. Mateo je drugačiji. Užasno je nemiran, ima jak karakter. Pravi je k.... sin. Ali, lijepo je vidjeti da se slažu iako su tako različiti", rekao je Mesi.

Bonus video: