Aleksandar Nedović na klupi Iskre

Nakon dva uzastopna poraza, od Rudara kod kuće i juče od Dečića u Tuzima, došao je Nedović, koji će Iskru voditi u posljednjem jesenjem kolu, protiv Budućnosti pod Goricom
239 pregleda 1 komentar(a)
Aleksandar Nedović, Foto: Luka Zeković
Aleksandar Nedović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.12.2017. 11:30h

Aleksandar Nedović je novi trener fudbalera Iskre.

Od odlaska Jovana Stankovića krajem oktobra, tim iz Danilovgrada je na pet utakmica vodio tandem Milivoje Novović - Srđan Nikić, koji je u tom periodu osvojio šest bodova.

Nakon dva uzastopna poraza, od Rudara kod kuće i prije dva dana od Dečića u Tuzima, došao je Nedović, koji će Iskru na debiju voditi u posljednjem jesenjem kolu - protiv Budućnosti pod Goricom, a sa ekipom će se upoznati sjutra na prvom treningu.

Nedović (39), nekadašnji igrač Budućnosti i Partizana, u trenerskoj karijeri je vodio Grbalj, Mladost, Sutjesku i Petrovac.

Iskra se trenutno nalazi u opasnoj zoni, na osmom je mjestu sa 20 bodova, koliko ima i Rudar. Od trećeg mjesta je, međutim, dijeli samo pet bodova.

Nedović je od odlaska Stankovića bio najozbiljniji kandidat da preuzme Iskru, a u igri je bio i Dejan Vukićević, doskorašnji šef stručnog štaba Mladosti.

Bonus video: