liga šampiona

Klop: Nemamo šta da izgubimo, kad izgubiš 3:1 od Reala već si ispao

Fudbaleri Liverpula dočekuju sjutra ekipu Reala u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona. Prvi meč završen je rezultatom 1:3 za španski tim

6248 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Trener  Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da njegova ekipa nema šta da izgubi u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Real Madrida i dodao da će "crveni" pokušati da prođu u narednu fazu.

"Kada izgubite sa 1:3, izgleda da ste već ispali, znači da nemamo šta da izgubimo. Pokušaćemo, to je posao koji moramo da uradimo", rekao je Klop.

Fudbaleri Liverpula dočekuju sjutra ekipu Reala u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona. Prvi meč završen je rezultatom 1:3 za španski tim.

Klop je rekao i da je imao iskustvo sa porazom u prvom meču od Reala, dok je vodio Dormtund, ali je istakao da je najvažnije da njegov tim pruži dobru igru.

"Moramo da pokušamo da pobijedimo u toj utakmici i samo to. Onda ćemo već vidjeti", dodao je on.

Njemački trener je ocijenio i da će biti veoma važno sačuvati svoju mrežu.

"Ali, to se ne razlikuje od bilo koje druge utakmice, nikad ne želite da primite gol. Ne možemo da ignorišemo odbranu, u suprotnom ćemo biti kažnjeni. Ne znam da li bilo koji tim na svijetu može da spreči Real da dođe do prilike", rekao je Klop.

"Ako budemo mogli da stvorimo više nego što smo napravili u Madridu, što bi trebalo da bude moguće jer nismo imali puno prilika, onda imamo šansu", rekao je Klop.

Meč se igra sjutra od 21.00 na Enfildu.

Preporučujemo za Vas