Remiji Arsenala i Mornara, Kom slavio prvi put ovog proljeća

Od prethodnog u jesenjem dijelu do novog gola Koma prošlo je 659 minuta, a oba je postigao Vule Vujačić. Kom je slavio protiv Ibra - 2:1

2578 pregleda 4 komentar(a)
Vujačić označio prekid katastrofalne neefikasnosti ekipe Koma, Foto: FK Rad
Vujačić označio prekid katastrofalne neefikasnosti ekipe Koma, Foto: FK Rad

Arsenal je ostao lider Amplitudo 2. CFL, iako je u derbiju u Tivtu protiv Igala odigrao bez golova. I dalje ima bod više od Mornara, čiji je pobjednički put završen remijem u Beranama (1:1).

Domaća ekipa bila je bliža pobjedi, jer je povela golom Srđana Bošković u 19. minutu, ali je Nikola Tmušić pogodio svoju mrežu u 70, za konačnih 1:1, u Beranama.

Napokon je u osmoj proljećnoj utakmici mrežu zatresao Kom, pošto je Vule Vujaćić pogodio sa penala Ibru u 29. minutu. Tako je prekinut post od 659 minuta bez pogotka Zlatičana, a upravo je Vujačić bio strijelac u posljednjoj utakmici jesenjeg dijela u trećem minutu nadoknade utakmice na gostovanju Drezgi.

Kom je slavio sa 2:1, pošto su gosti izjdnačili pogotkom Bujiše u 61, ali je Japanac Riosuke u drugom minutu nadoknade potpisao prvi trijumf Zlatičanima.

Važnu pobjedu Bokelju u borbi za osptanak nad Jedinstvom (2:0), donijeli su golovi Vasilija Čavora u 52, i Jovana Popovića osam minuta kasnije.

I Drezga se ne smije otpisati, pošto je "fenjeraš" slavio na gostovanju Grblju sa 2:1.

Domaćin je poveo autogolom Japanca Šidena Nakazave u 28, ali su njegovi saigrači preokrenuli.

Milan Mirković je pogodio u drugom minutu nadoknade poluvremena a preokret je u 49. minutu sa penala potpisao Lazar Rakočević.

Arsenal je lider sa 54 boda, Mornar ima bod manje a Igalo je treće sa 48, tri više do Koma.

Na začelju Drezga ima 19 bodova, Grbalj 25, a Ibar 26 bodova.

Bonus video: