De Hea bi spasio dinosauruse, Neda Starka, Titanik, Mufasu...

Navijači Junajteda bi dali sve kada bi protiv gradskog rivala u predstojećem derbiju ponovio bravure iz meča sa Arsenalom i učinio borbu za titulu u Engleskoj uzbudljivijom
0 komentar(a)
David De Hea, Foto: Twitter.com
David De Hea, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 06.12.2017. 18:43h

U derbiju koji je obilježio protekli vikend Premijer lige, španski golman David De Hea je preko trideset puta strijepio od šuteva Arsenalovih napadača. Tobdžije su, ipak, poražene 3:1 od Mančester Junajteda, a golman "đavola" je izjednačio rekord Premijeršipa sa 14 uspješnih intervencija.

Vanserijska golmanska predstava navela je ljubitelje fudbala na društvenim mrežama da se zapitaju: Šta još De Hea može da spasi, a ispostavilo se - praktično sve.

Tako je i kreiran i hešteg #ThingsDavidDeGeaCouldSave (stvari koje David De Hea može da spasi), koji je postao trend na Tviteru.

De Hea bi, prema korisnicima Tvitera, spasio Mufasu iz „Kralja lavova" od tragičnog kraja, Neda Starka iz „Igre prijestola" od pogubljenja, dinosauruse od istrjebljenja – čak i Liverpul od čuvenog klizanja Stivena Džerarda na meču sa Čelsijem koje je „Redse" de fakto koštalo dugo čekane titule.

Ono što je sigurno je da bi navijači Junajteda dali sve kada bi španski golman protiv gradskog rivala Sitija u predstojećem derbiju ponovio bravure iz meča sa Arsenalom i učinio borbu za titulu u Engleskoj uzbudljivijom.

Bonus video: