Zvezda još nije otkrila ko je iz lože vrijeđao Ibrahimovića

Zvezda je najavila da je pokrenula istragu da bi se utvrdilo ko je navijač koji je to uradio, ali ni dva mjeseca se nije odmaklo sa tim

5589 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Betaphoto/Branislav Božić
Foto: Betaphoto/Branislav Božić

FK Crvena zvezda je kažnjena zbog vrijeđanja Zlatana Ibrahimovića na vjerskoj i nacionalnoj osnovi tokom meča sa Milanom u Ligi Evrope, ali klub još nije otkrio ko je izazvao incident iz lože stadiona Rajko Mitić.

"Na ovim utakmicama dozvoljeno je prusustvo nekih ljudi. Dozvoljeno je da budu novinari i da bude po pedesetak ljudi i sa obje strane i iz Zvezde i iz Milana, tako da je pitanje ko je to uradio”, rekao je sportski direktor Mitar Mrkela na K1 televiziji.

Zvezda je najavila da je pokrenula istragu da bi se utvrdilo ko je navijač koji je to uradio, ali ni dva mjeseca se nije odmaklo sa tim. Da li se zna ipak ko je počinilac?

“Ne, ne…”, rekao je direktor Zvezde.

On je kazao da Ibrahimović nije zaslužio takav odnos.

“Ibrahimović je dobar momak i osvjedočeni prijatelj naše zemlje, mnogih igrača, Novaka Đokovića, koji se uvijek lijepo izražavao kada je u pitanju Srbija. On nije ovo zaslužio, a niko nije zaslužio ovako nešto, jer fudbal je sport koji spaja i nikome ne ide u prilog da priča takve stvari, jer su one stvarno besmislene”, rekao je Mrkela.

Uefa je kaznila beogradski klub jednom utakmicom igranja bez publike, kao i uslovno još jednu utakmicu - ako se incidenti ponove - te sa 25 hiljada eura.

Bonus video: