Tenzije na terenu i tribinama, stampedo ka svlačionici: Jezero srušilo Dečić

Tim iz Plava slavio je 1:0, golom Edisa Redžepagića

12874 pregleda 6 komentar(a)
Foto: FK Jezero
Foto: FK Jezero

Jezero je ostvarilo drugu uzastopnu pobjedu, Dečić produžio niz od četiri meča bez trijumfa u meču koji su obilježili incidenti u finišu, a po svemu sudeći i po završetku meča.

Tim iz Plava slavio je 1:0, golom Edisa Redžepagića.

Tenzije na terenu u posljednjim trenucima, dok su gosti pokušavali da izjednače, prelile su se i na tribine, gdje su se nalazili čelnici klubova - čule su se uvrede, umiješalo se i obezbjeđenje...

Po završetku meča, u prenosu TV Mne sport vidjelo se kako igrači oba tima trče u svlačionice, gdje je, po svemu sudeći, došlo do gužve...

Sve je počelo tako što su igrači Dečića u nadoknadi vremena odgurnuli dječaka koji dodaje lopte, a koji je, očito, to radio sporo i zadržavao vrijeme...

Još jedan čvrst meč odigrali su nekadašnji drugoligaški rivali, slično kao i prethodna tri u elitnom rangu, s tim da je u posljednjem duelu viđen i prvi gol u međusobnim mečevima - u 41. minutu, lopta se nakon kornera i konfuzne reakcije odbrane gostiju odbila do Redžepagića, koji je sa peterca proslijedio u mrežu.

Dečić je bio pasivan u prvom dijelu, u nastavku agresivniji i opasniji, ali samo iz prekida - dva puta je Marko Tući glavom bio blizu izjednačenja, prvi put je tukao pored gola, a nakon njegovog drugog udarca lopta je pogodila prečku.

Jezero je, tako, odbranilo pobjedu, prvu kao domaćin poslije pet uzastopnih poraza i od 2. decembra prošle godine, nastavilo da se bori za opstanak bez baraža.

Dečić je poražen i drugi put zaredom u gostima, tim iz Tuzi je bez pobjede i bez gola već četiri meča, ali još je na sigurnoj poziciji koja vodi na evropsku scenu.

Bonus video: