Vlasnik Liverpula se izvinio navijačima: Oprostite, izdao sam vas

"U posljednjih 48 sati vi ste veoma jasno pokazali šta mislite o tome. Čuli smo vas. Ja sam vas čuo. Bez podrške navijača ovaj projekat ne bi mogao da uspije. Izvinjavam se zbog greške koju sam napravio, ja lično i samo ja", kazao je američki biznismen

5332 pregleda 8 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Vlasnik Liverpula Džon Henri izvinio se navijačima zbog haosa koji je izazvao priključivanjem Superligi i svu odgovornost preuzeo na sebe.

"U posljednjih 48 sati vi ste veoma jasno pokazali šta mislite o tome. Čuli smo vas. Ja sam vas čuo. Bez podrške navijača ovaj projekat ne bi mogao da uspije. Izvinjavam se zbog greške koju sam napravio, ja lično i samo ja", kazao je američki biznismen.

"Izvinjavam se Jirgenu, igračima, svima koji naporno rade u Liverpulu da bi navijače učinili ponosnim. Oni nemaju apsolutno ništa sa ovim neprijatnostima", rekao je Henri.

"Ja se nadam da će navijači razumjeti da smo, iako smo napravili grešku, pokušali da radimo u interesu kluba, ali takvim odnosom - izdao sam navijače. Izvinjavam se još jednom. I nikada neću zaboraviti", kazao je Henri.

Bonus video: