Levandovski se vraća i kreće po rekord Gerda Milera

Poljski napadač je ove sezone postigao 35 golova na 25 ligaških utakmica i na preostala četiri meča ima šansu da obori rekord Gerda Milera od 40 postignutih golova u sezoni 1971/72

2614 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Beta/AP
Foto: Beta/AP

Fudbaler Bajerna Robert Levandovski vratio se danas treninzima sa ekipom, nakon što je krajem prošlog mjeseca zadobio povredu koljena na meču reprezentacije Poljske sa Andorom.

Levandovski je pauzirao gotovo 30 dana, propustivši obje utakmice četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, u kojima je njegov tim eliminisan.

Hansi Flik rekao je da se nada da će Levandovski moći da igra već u subotu protiv Majnca u Bundesligi.

Poljski napadač je ove sezone postigao 35 golova na 25 ligaških utakmica i na preostala četiri meča ima šansu da obori rekord Gerda Milera od 40 postignutih golova u sezoni 1971/72.

"Ne znam da li mogu da oborim rekord, ali nadam se da ću, kada se vratim, pokazati svoj pravi nivo od prvog minuta i odmah početi da postižem golove", rekao je 32-godišnji igrač.

Bajern u subotu gostuje ekipi Majnca u meču 31. kola Bundeslige, a pobjedom u tom meču mogao bi da osigura devetu uzastopnu titulu šampiona.

Bonus video: