Dobre vijesti za Monako, Jovetić: Biću spreman za nedjelju

S obzirom na to da je tokom karijere imao mnogo problema sa povredama, kada se ovako nešto dogodi, uvijek postoji zebnja, ali, srećom, riječ je o posljedici udarca koga je dobio na prethodnom meču, sa Bordoom

6725 pregleda 1 komentar(a)
Foto: AS Monaco
Foto: AS Monaco

Dobre vijesti iz Monte Karla - Stevan Jovetić nije ozbiljno povrijeđen, trebalo bi da bude spreman za nedjeljni meč prvenstva Francuske sa Anžeom u gostima.

Jovetić je sinoć bio u prvom timu Monaka za utakmicu sa Lionom u Kupu, ali je na zagrijavanju osjetio bol, pa je umjesto njega od prvog minuta zaigrao Visam Ben Jeder.

S obzirom na to da je tokom karijere imao mnogo problema sa povredama, kada se ovako nešto dogodi, uvijek postoji zebnja, ali, srećom, riječ je o posljedici udarca koga je dobio na prethodnom meču, sa Bordoom.

"Od jakog udarca se stvorio hematom i zbog toga osjećam bol. Sve je čisto, za nedjelju će biti u redu", kazao je Jovetić "Vijestima".

To je odlična vijest za Monako u borbi za titulu prvaka Francuske.

Pet kola prije kraja, tim Nika Kovača je treći na tabeli, sa samo dva boda manje od lidera Lila, a jednim od Pari Sen Žermena.

Trka za titulu, ali i za plasman u Ligu šampiona, veoma je uzbudljiva, jer Lion na četvrtom mjestu ima bod manje od Monaka.

Jovetić je jedan od najzaslužnijih što su "kneževi" u ovakvoj situaciji, jer je u 2021. godini postigao šest golova u prvenstvu.

Njegov tim je i u igri za duplu krunu, nakon sinoćnje pobjede nad Lionom u četvrtfinalu Kupa, i to u gostima 2:0.

U završnici su Pari Sen Žermen, Monpelje, kao i četvrtoligaš Rumili.

Žrijeb polufinala je u nedjelju.

Bonus video: