Sutjeska zaboravila kako se pobjeđuje u Nikšiću, Jezero nastavilo borbu

U narednom, 32. kolu, Sutjeska ide u Golubovce na megdan upravo Zeti, a Jezero će dočekati ekipu Podgorice

6597 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Fudbaleri Sutjeske nastavili su negativan niz na domaćem terenu, a Jezero još jednom pokazalo da ima kvalitet za prvoligaški status - duel kandidata za Evropu i ispadanje završen je 0:0.

Sutjeska je počela u dobrom ritmu. Prvu šansu imala je u sedmom minutu kada je Ćetković lijepo ubacio, a Janjić bio kratak za pola koraka.

Bio je to uvod u prvo veliko uzbuđenje - nakon ubačaja u peterac gostiju glavom je reagovao Ćetković, ali se odličnom intervencijom ispriječio golman Asanović.

Kako je vrijeme odmicalo, tempo utakmice je opadao. Sutjeska je napadala, a Jezero se orjentisalo prije svega na odbranu svog gola. U finišu su Nikšićani ponovo zaprijetili. Lijepo je šutirao Božo Marković, ali blok Jezera je odradio sjajan posao i poslao loptu u korner. Upravo iz tog kornera, domaći su došli do najveće prilike u prvom poluvremenu. Centrirao je Mihelič, a glavom je dva puta pokušao Cicmil. Prvi put je pogodio stativu, a onda iz neposredne blizine prebacio loptu preko gola.

Očekivalo se da će u drugom poluvremenu Sutjeska krenuti mnogo jače, ali je drugi dio meća obilježila jalova inicijativa domaćina koji nije uspijevao da stvori ozbiljniju priliku pored dobre defanzivne postavke Jezera.

Samo je rezervista Raičević bio opasan. Izašao je sam na golmana, lijepo "zavrnuo" loptu, koja je ipak otišla pored gola.

Sutjeska, tako, ni na četvrtom vezanom meču u Nikšiću nije ostvarila pobjedu - ovo joj je treći remi, uz poraz od Budućnosti. Posljednji put slavila je još početkom marta protiv Zete.

U narednom, 32. kolu, Sutjeska ide u Golubovce na megdan upravo Zeti, a Jezero će dočekati ekipu Podgorice.

Bonus video: