Igrao Rašović, a prezivao se Maraš: I ovo je fudbal u Crnoj Gori

Nažalost, neko ko bi trebalo da nam bude pozitivan primjer, bavi se nesportskim i nekorektnim stvarima. A to radi klub koji organizuje i vodi potpredsjednik FSCG i član IO FSCG Mića Maraš", navodi se u saopštenju FK Karioke

8432 pregleda 26 reakcija 8 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Treći, posljednji rang, crnogorskog fudbala, nije interesantan široj fudbalskoj javnosti, u tri takmičenja nastupaju lokalni-amaterski klubovi, a ponekad se u medijima provuče informacija o posrtanju najstarijeg - Lovćena, koji tavori na dnu nekadašnje južne regije.

Sada je jedan slučaj došao u fokus, nakon saopštenja FK Karioke iz Podgorice, koja nastupa u prvenstvu Udruženja klubova - centar, nekadašnje srednje regije.

Iz Karioka su izdali saopštenje, u kome navode da je na njihovom meču protiv Bratstva iz Ljajkovića, za protivničku ekipu igrao fudbaler koji se ne zove onako kako je prijavljen u zvaničnom zapisniku.

"U ekipi FK Bratstvo je nastupao igrač na ime drugog igrača - Marko Rašović umjesto Tadije Maraša, i to bez prava nastupa, bez ljekarskog uvjerenja (tako može imati pogubne posljedice), sto je utvrđeno od strane službenih lica, delegata i sudija", saopšteno je iz FK Karioke.

11111
foto: Printscreen

Dakle, iz FK Karioke konstatuju da igrao Rašović, koji se u zapisniku sa meča zvao Maraš, a koji je postigao oba gola na utakmici za pobjedu Bratstva 2:1.

1111
foto: Printscreen

"Naš cilj i rad se baziraju na radu sa mladim igračima na njihovom razvoju, da koristimo utakmice treće lige, gdje se takmicimo, kao utakmice razvojne lige.

Međutim, još jednom smo se uvjerili da to nije svima cilj.

Nažalost, neko ko bi trebalo da nam bude pozitivan primjer, bavi se nesportskim i nekorektnim stvarima.

A to radi klub koji organizuje i vodi potpredsjednik FSCG i član IO FSCG Mića Maraš", navodi se u saopštenju FK Karioke.

Bonus video: