Zidan dobio podršku sa najvećeg nivoa

U Realu se porazi i neuspjesi ne praštaju, ali Zidan je očigledno stekao dovoljno kredita da Peres ima maksimalno povjerenje u njega
1 komentar(a)
zidan, Foto: Reuters
zidan, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.12.2017. 13:49h

Iako ima osam bodova manje od Barselone i najgori učinak nakon 14 kola Primere u posljednjih deset godina, Zinedin Zidan može da bude miran - njegova pozicija nije ugrožena.

"Zidan je jedan od simbola kluba, neko ko je ispisao istoriju, kao igrač, i sada kao trener. Iza nas je jedna od najuspješnijih sezona u istoriji kluba, a Zidan je pravi čovjek da vodi jednu od najtalentovanijih ekipa koju smo ikada imali", kazao je Florentino Peres.

U Realu se porazi i neuspjesi ne praštaju, ali Zidan je očigledno stekao dovoljno kredita da Peres ima maksimalno povjerenje u njega.

Real je sa francuskim trenerom prošle sezone osvojio duplu krunu - prvenstvo Španije i Ligu šampiona, u kojoj je slavio i 2016. godine.

Peres je, takođe, stao u zaštitu i Kristijana Ronalda, nakon što je Portugalac postigao samo dva gola u dosadašnjem toku šampionata.

"Kristijano je naš legendarni golgeter, uskoro će dobiti Zlatnu loptu, peti put u karijeri. Ne sumnjam da će njegovi golovi doći veoma brzo", kazao je Perez.

Bonus video: