Krespo o životu jednog fudbalera: Bilo je svega i svačega...

"Bilo je svega i svačega, bilo je mnogo djevojaka, pa i za jednu noć, ali i to je dio života. Oženio sam se sa 27, i sada uživam u porodici, a nekih stvari se sjećam i ne žalim ni za čim, niti me je sramota", kazao je Krespo
71 pregleda 1 komentar(a)
Krespo, Foto: 90min.com
Krespo, Foto: 90min.com
Ažurirano: 04.12.2017. 12:11h

Ernan Krespo, jedna od kultnih figura argentinskog fudbala početkom 21. vijeka, čuveni napadač Parme, Lacija, Intera i Milana, vodio je, kaže, buran život dok je igrao fudbal.

"Znate kako, mlad, imaš novca, popularan si i želiš da uživaš u životu", kazao je Krespo gostujući na jednoj argentinskoj televiziji.

"Bilo je svega i svačega, bilo je mnogo djevojaka, pa i za jednu noć, možemo ih nazvati orgijama. Ali, i to je dio života jednog fudbalera. Oženio sam se sa 27, i sada uživam u porodici, a nekih stvari se sjećam i ne žalim ni za čim, niti me je sramota", kazao je Krespo.

Fudbalske teme su dominirale, a posebno ona o tome ko će biti partner Leu Mesiju u napadu Argentine na Mundijalu.

"Ako tražimo napadača, golgetera, moj izbor je Ikardi prije Iguaina. Ikardi igra odlično, pravi je gol-igrač. Ali, ja bih volio da vidim tandem Mesi - Dibala, iako kažu da ih je teško uklopiti", rekao je Krespo.

Bonus video: