Jovanović: Arsenal je platio ceh problemima sa koronom ali ne odustajemo od borbe za Prvu ligu

Problemi sa koronom i bolest trenera uticali su na rezultatski pad kluba iz Tivta

5836 pregleda 6 komentar(a)
Arsenal će se boriti do kraja za pobjedu u Amplitudo 2. CFL-u, Foto: FK Arsenal
Arsenal će se boriti do kraja za pobjedu u Amplitudo 2. CFL-u, Foto: FK Arsenal

Iako je tokom cijelog šampionata u Amplitudo 2.CFL, tivtaski Arsenal bio lider, tu je poziciju izgubio u direktnom derbiju 30. kola, od Mornara na svom terenu. Tivćani su poraženi sa 4:0, a kuriozitet je da je Mornar iskoristio sve četiri šanse u prvom poluvremenu.

Do kraja prvenstva je još šest kola a Tivćani poručuju da nisu odustali od borbe za prvo mjesto i direktnu promociju u domaćoj fudbalskoj eliti

- Čestitke Mornaru na pobjedi ali mi nastvljamo da se borimo i idemo putem razvoja kluba koji je zacrtao Gaga Arsić, nastavili Kiko Bošković i Dejan Kandić. Mi ne možemo da pokleknemo jer u ekipi imamo skup najboljih momaka koje jedan klub može imati. I kada nije bilo novca i uslova oni su "ginuli" na terenu i bitka za prvu ligu se nastavlja. Uz realizaciju infrastrukturnih projekata Arsenal će igrati Prvu ligu! Platili smo u derbiju ceh podatku da nam je sedam igrača bilo od korone i da u rasporedu igranja, srijeda - nedjelja bez rotacije je ostavilo traga - kazao je Goran Jovanović, trener FK Arsenal.

Osim problema sa koronom u igračkom pogonu, i sam je trener Jovanović morao zbog bolesti odsustvovati 20-tak dana.

- Da, izvukao sam se nakon teške bolesti i blokade nervnog sistema usljed dijabetesa i pogrešno primljene terapije. Brane Uljarević i Aleksandar Brajić su u mom odsustvu radili sa ekipom, i zahvalan sam im baš kao i klubu, ali i upravi Bokelja na čelu sa doktorom Davorom Kumburovićem i Dejom Ognjanovićem. Naravno i Mornaru i treneru Bubanji, kao i ostalim klubovima na podršci. Zahvalnost dugujem i osoblu u Domu zdravlja Tivat, bolnicama u Baru, Kotoru i Bijelom Polju - zahvalio se Jovanović.

Bonus video: