Jezero vjeruje u opstanak: Velika pobjeda nad Podgoricom nakon velike igre u prvom poluvremenu

Tim iz Plava slavio je protiv Podgorice 3:2, prvi put ove sezone postigao tri gola u prvenstvenom meču i nastavio hrabru borbu za direktan opstanak u ligi

5689 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FK Jezero
Foto: FK Jezero

Jezero je bilo u ekstazi nakon prvih 45 minuta, u nastavku strahovalo za pobjedu, ali je na kraju sačuvalo velikih 3:0 protiv kandidata za evropsku scenu.

Tim iz Plava slavio je protiv Podgorice 3:2, prvi put ove sezone postigao tri gola u prvenstvenom meču i nastavio hrabru borbu za direktan opstanak u ligi.

Momci koje vodi Milija Savović odigrali su sjajno poluvrijeme, najbolje u elitnom rangu.

U 18. minutu Radunović je centrirao sa desne strane, Mamadu Mendi bio neobjašnjivo sam na petercu i glavom je pogodio za 1:0.

U finišu prvog poluvremena, Dušan Jovićević je glavom nakon kornera prebacio golmana Ivezića, a lopta prešla liniju prije nego što ju je defanzivac gostiju izbacio iz gola.

Fantastično poluvrijeme zaokružio je Petar Vukčević udarcem sa 25 metara u donji lijevi ugao - 3:0.

U nastavku druga slika i reakcija Podgorice, koja je, ipak, došla kasno.

Dvadesetak minuta prije kraja Dušan Vuković je smanjio glavom poslije kornera, da bi u 81. minutu Anđelko Jovanović "kopirao" gol Vukčevića - iz iste pozicije, na isti način, pogodio je za 3:2.

Gosti su pokušali da okrenu meč, nije bilo vremena, pa je ekipa Milorada Pekovića napravila korak unazad u borbi za evropsko mjesto...

Bonus video: