SAOPŠTENJE NA SAJTU FUDBALSKOG SAVEZA

Udruženje trenera FSCG dalo podršku Savićeviću

Odluku o podršci Savićeviću u izborima za predsjednika FSCG, kako se navodi, Udruženje je donijelo na osnovu ostvarenih rezultata u dosadašnjem radu

13081 pregleda 24 reakcija 24 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Udruženje fudbalskih trenera Crne Gore održalo je danas Skupštinu na kojoj je, kako se navodi, donijeto više odluka vezanih za dalji rad i djelovanje Udruženja.

U saopštenju na sajtu Fudbalskog saveza Crne Gore, koje je potpisao predsjednik Udruženja trenera FSCG Mojaš Radonjić, navodi se da je Skupštini prisustvovalo 18 od 25 delegata koji su, bez amandmana, usvojili novi Pravilnik o radu Udruženja fudbalskih trenera Crne Gore.

"Jednoglasnom odlukom Udruženje fudbalskih trenera Crne Gore za kandidata na Izbornoj Skupštini FSCG predlaže aktulenog predsjednika Dejana Savićevića. Odluku o podršci Savićeviću u izborima za predsjednika FSCG Udruženje je donijelo na osnovu ostvarenih rezultata u dosadašnjem radu. Takođe, jednoglasno je odlučeno da delegat Udruženja fudbalskih trenera Crne Gore na Izbornoj Skupštini FSCG bude Ljubomir Petrović", kaže se u saopštenju.

"Udruženje fudbalskih trenera uputiće predlog Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Crne Gore za rješavanje pitanja profesionalnog statusa trenera mlađih kategorija", navodi se na kraju.

Preporučujemo za Vas