Na Trešnjici za vrh tabele

Kiša je minuih dana ponovo bila protiv fudbala, nakon što je duel Mladosti i Zete u prethodnoj rundi trajao tri dana - počeo je u nedjelju, završio se u utorak
0 komentar(a)
Zeta - Mladost, Foto: Luka Zeković
Zeta - Mladost, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 01.12.2017. 10:39h

Zeta i Grbalj igraju danas u 13 sati (TV Arenasport) premijerni meč 17. kola Telekom 1. CFL.

Kiša je minuih dana ponovo bila protiv fudbala, nakon što je duel Mladosti i Zete u prethodnoj rundi trajao tri dana - počeo je u nedjelju, završio se u utorak.

Srećom, vrijeme se stabilizovalo, a teren na Trešnjici je u dobrom stanju, tvrdi trener Dejan Roganović.

"Drenaža je odlična i travnjak je zasada propustio veliku količnu vode", kaže Roganović.

Prije manje od godinu na Trešnjici je rekonstruisan teren - urađena je nova drenaža, zamijenjena je podloga, pa ako igdje budu postojali uslovi za odigravanje mečeva predostojeće runde, onda je to na stadionu Zete.

"Mnogo važna utakmica, uostalom kao i svaka druga, ali dolazi u veoma bitnom momentu, nakon pobjede protiv Mladosti. Želimo kontinuitet, a ako igrači ponove pristup kao što su imali u oba poluvremena prethodnog duela, onda možemo da budemo optimisti. Igramo protiv kvalitetnog Grblja", ističe Roganović, koji ne računa na suspendovane Ljuljđuraja i Perišu Pešukića.

Zeta i Grbalj su dva tima koja su najviše držala treće mjesto do sada, iza neprikosnovenih Sutjeske i Budućnosti.

Grbljani su ipak posustali - vezali su dva poraza, pa gostovanje ne Trešnjici dočekuju sa 5. pozicije, a imaju dva boda manje od trećeplasirane Zete.

"Igramo protiv čvrste i veoma organizovene Zete. Biće teško, ali vjerujemo da možemo do povoljnog rezultata. Nakon dva vezana poraza, najvažnije je da ne izgubimo", kaže trener Grblja Dragan Radojičić.

Bonus video: