Supruga Marka Vešovića ljuta na Legiju: Kada fudbalera ostavite samog u invalidskim kolicima - da li je to porodica?

Vešović je prošle godine pokidao ligamente koljena. Oporavak je bio dug i težak...

13380 pregleda 16 komentar(a)
Vešović, Foto: Legia
Vešović, Foto: Legia

Fudbaler Legije, Marko Vešović oporavio se od teške povrede koljena, ali još uvijek nije uspio da se izbori za svoje mjesto u prvom timu.

Vešović je 23. juna prošle godine na meču protiv Slaska pokidao ligamente koljena, a nekoliko dana kasnije je operisan u Lionu.

Nakon oporavka, crnogorski reprezentativac je bio rezerva - četiri meča je presjedio na klupi, ugovor mu ističe na kraju sezone i pitanje je da li će mu Legija ponuditi nastavak saradnje. U klubu je od januara 2018. godine, a te sezone osvojio je duplu krunu.

Odnos Legije prema svom igraču, naljutio je Vešovićevu suprugu, Tamaru. Ona je u objavi na Instagramu bila oštra.

"Kada se najbolji fudbaler povrijedi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku - da li je to porodica? Kada mu kažete da vi ne možete da pokrijete troškove operacije i rehabilitacije, da li je to familija? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman ni 80 odsto zato što vi nemate doktora, da li je to familija? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut, da li je to familija?" piše u poruci Vešovićeve supruge na Instagramu.

Vešović je karijeru počeo u Budućnosti. Potom je igrao za Mladost, Crvenu zvedzu, Torino i Rijeku prije nego što je 2018. otišao u Poljsku.

Sa Crvenom zvezdom osvojio je Kup 2012, a sa Rijekom duplu krunu 2018. Bio je član generacije hrvatskog kluba, koja je prekinula dominaciju Dinama u Hrvatskoj nogometnoj ligi (HNL). Vešović je imao značajnu ulogu u timu sa "Kantride".

Bonus video: