SEDAM SKUPIH ČETVOROTOČKAŠA ODVEZENO IZ TORINA

Vraća li se CR7 u Lisabon? Luksuznu kolekciju automobila je već poslao kući

Svih sedam luksuznih automobila slavnog Portugalca je sinoć ukrcano na šleper portugalske firme "Rodo cargo", što je jasan znak da se sprema selidba jednog od najboljih fudbalera svijeta

4503 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mnogo bure podiglo se prethodnih dana, nakon što je majka Kristijana Ronalda, Dolores Aveiro, u TV emisiji poručila da će učiniti sve da nagovori sina da se već sljedeće sezone vrati u Sporting iz Lisabona.

Superagent Žorž Mendeš je brzo poručio da od tog posla nema ništa i da će CR7 i naredne sezone ostazi u Juventusu, ali snimak koji se pojavio na portalu "Per sempre calcio" ga demantuje.

Naime, svih sedam luksuznih automobila slavnog Portugalca je sinoć ukrcano na šleper portugalske firme "Rodo cargo", što je jasan znak da se sprema selidba jednog od najboljih fudbalera svijeta.

Da li u Lisabon? Vjerovatno, jer teško da postoji drugi razlog da šleper stigne čak iz Portugala po njegove automobile, osim ako hoće da zavara tragove...

Italijanski mediji podsjećaju da je sedam njegovih superautomobila dovezeno u Torino prije tri godine, neposredno pred njegov dolazak, što je bio jasan znak da će CR7 potpisati za Juve.

Preporučujemo za Vas