Kuman: Ne osjećam da imam podršku kluba

"Razumijem da postoje sumnje vezane za rezultate. Shvatam i da za pobjedu morate da napravite promjene, ali isto tako znam da komunikacija mora da postoji", kaže Holanđanin

4897 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Barselona sjutrašnjim gostovanjem Eibaru završava sezonu, izvjesno je da će to biti i posljednji meč Ronalda Kumana na klupi Katalonaca.

Holanđanin ima ugovor do ljeta naredne godine, ali odavno se spekuliše da će biti smijenjen kao čovjek kojeg je u klub dovela sada već bivša uprava.

Svjestan je toga i Kuman...

"Nisam osjetio da imam povjerenje kluba u finišu sezone. Nismo razgovarali o mojoj budućnosti i razumijem da postoje sumnje vezane za rezultate. Shvatam i da za pobjedu morate da napravite promjene, ali isto tako znam da komunikacija mora da postoji", rekao je Kuman i nastavio:

"Ne znam da li ostajem. Pričaćemo o tome na kraju sezone. Ja želim da poštujem ugovor koji imam, ali predsjednik je taj koji odlučuje. Ako misli da nisam pravi čovjek na pravom mjestu, nema problema", kaže Kuman.

Bivši fudbaler Barse je ekipu preuzeo ljetos nakon odlaska Kikea Setijena u vjerovatno najtežem momentu za klub u posljednjih dvadesetak godina.

Lansirao je i neke mlade asove "blaugrane" poput Mingese, Arauha, Moribe..., a osvojio je i trofej u Kupu kralja.

Bonus video: