Ibrahimović je fenomen, Murinjo je divan čovjek

"Zlatan je fenomen. On je nevjerovatan, zvijer koja stalno želi više i bolje. Nevjerovatan karakter. Oni koji ga ne znaju misle da je arogantan i odbojan, a baš je suprotno - sjajan je lik, samo što ima izražen takmičarski duh. Trener nas često smiruje na treninzima, sa njim na terenu uvijek ima vatre", rekao je Roho
0 komentar(a)
ibra roho, Foto: Reuters
ibra roho, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.11.2017. 15:47h

Argentinac Markos Roho, defanzivac Mančester junajteda, uskoro bi trebalo da se vrati na teren, nakon teške povrede koljena.

Roho je u razgovoru za argentinske medije govorio o statusu u klubu, odnosu sa najvećim zvijezdama u timu - Zlatanu Ibrahimoviću i treneru Žozeu Murinju.

"Zlatan je fenomen. On je nevjerovatan, zvijer koja stalno želi više i bolje. Nevjerovatan karakter. Oni koji ga ne znaju misle da je arogantan i odbojan, a baš je suprotno - sjajan je lik, samo što ima izražen takmičarski duh. Trener nas često smiruje na treninzima, sa njim na terenu uvijek ima vatre", rekao je Roho.

Da li će se Ibrahimović predomisliti, kada je u pitanju povratak u nacionalni tim i odlazak na Mundijal.

"Rekao je da neće, ali nikad se ne zna. On uvijek nalazi nove izazove", kazao je Roho.

Argentinac je i o Murinju govorio o superlativima.

"Divan čovjek, posvećen svakom od nas. Mnogo mi je pomogao u karijeri, i da postanem bolji igrač, i da se vratim nakon povrede", rekao je Roho.

Bonus video: