Nenad Maslovar dobio izbore na jugu i ušao u Izvršni odbor FSCG

Ranije je Vojislav Došljak izabran za predsjednika Udruženja klubova - Sjever, a Vladan Vučelić za predsjednika Udruženja klubova - Centar

5328 pregleda 143 reakcija 10 komentar(a)
Sa sjednice u Kotoru, Foto: FSCG
Sa sjednice u Kotoru, Foto: FSCG

Nenad Maslovar novi je predsjednik Udruženja klubova FSCG – Jug.

On je u uzbudljivom glasanju na današnjoj Izbornoj Skupštini tijesno pobijedio Mihaila Đurovića - za Maslovara je glasalo 13, za Đurovića 11 delegata, dok je jedan bio uzdržan.

Novoizabrani predsjednik Udruženja klubova FSCG – Jug zahvalio se delegatima na podršci u izbornoj trci uz naglasak da će tokom njegovog mandata biti komunikacija sa klubovima i Fudbalskim savezom.

"Zahvalio bih se svim prisutnim delegatima, posebno onima koji su mi dali glas. Biću predstavnik svih klubova južne regije i pomoći ću im oko komunikacije sa Savezom, bitisanjem i funksionisanjem na svakodnevnom nivou. Konstantna komunikacija sa klubovima i Savezom biće u centru mog angažovanja tokom narednog mandatnog perioda", rekao je Maslovar.

Predsjednik Dejan Savićević čestitao je izbor Nenadu Maslovaru i izrazio nadu da će saradnja sa Udruženjem u budućem periodu biti na visokom nivou.

"Koristim priliku da čestitam Nenadu Maslovaru izbor za predsjednika Udruženja i ujedno izrazim nadu da ćemo u vremenu koje je pred nama imati saradnju na visokom nivou. Siguran sam da će predsjednik, njegovi saradnici i organi Udruženja biti maksimalno posvećeni obavezama koje su pred njima i da će iste biti u potpunosti ispunjene. Fudbalski savez će biti na usluzi klubovima sa juga naše zemlje i učiniće sve što je moguće da se dodatno unaprijede uslovi za bavljenje fudbalom kako bi u budućnosti nove generacije igrača i igračica što kvalitetnije obavljali trenažni proces i odigravali takmičarske mečeve", kazao je Savićević.

"Nadam se da će lokalne samouprave gradova na jugu Crne Gore pokazati veće interesovanje za unaprijeđenje fudbalske infrastrukture za šta će u Fudbalskom savezu imati odgovornog i predanog partnera", rekao je Savićević.

Danas su završeni regionalni izbori u okviru FSCG.

Ranije je Vojislav Došljak izabran za predsjednika Udruženja klubova - Sjever, a Vladan Vučelić za predsjednika Udruženja klubova - Centar.

Maslovar, Došljak i Vučelić su po automatizmu članovi novog Izvršnog odbora.

Izbori za predsjednika FSCG održaće se 30. juna.

Bonus video: