Šaleta Kordić u ruskom drugoligašu Čajki

Kordićev partner u napadu biće 25-godišnji Slovak Tomaš Vestenicki, koji je svojevremeno bio pod ugovorom sa Romom, ali nikada nije zaigrao za tim iz Vječnog grada

2632 pregleda 1 komentar(a)
Foto: https://vk.com/chaykafc
Foto: https://vk.com/chaykafc

Nakon što je promijenio 10 klubova u Crnoj Gori, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji, Šaleta Kordić konačno napušta prostore bivše Jugoslavije.

Napadač koji je ove sezone dao 10 golova na 23 utakmice za Podgoricu (čak šest puta je bio precizan u prvih pet kola) od naredne sezone igraće za ruskog drugoligaša Čajku.

Klub iz Peščanokopskojea, sela u Rostovskoj oblasti, koji je dobio ime po svom vlasniku, biznismenu Andreju Čajki, sezonu u FNL-u završio je na 11. mjestu, daleko i od borbe za elitu i od bitke za opstanak.

Čajka je na svom sajtu objavila da je potpisala ugovor na dvije sezone sa 28-godišnjim špicem i podsjetila da je u oktobru debitovao za nacionalni tim i odigrao 72 minuta protiv Letonije.

Kordićev partner u napadu biće 25-godišnji Slovak Tomaš Vestenicki, koji je svojevremeno bio pod ugovorom sa Romom, ali nikada nije zaigrao za tim iz Vječnog grada.

Vestenicki je u prvom dijelu ove sezone igrao za poljsku Krakoviju, koja ga je zimus proslijedila svojoj filijali u treći rang takmičenja.

Bonus video: