Grbalj ostao, Ibar ispao, Igalo u baražu

U baražu za Telekom Prvu crnogorsku fudbalsku ligu igraće Iskra - Igalo i Petrovac - Arsenal

11030 pregleda 12 komentar(a)
Fudbaleri Igala, Foto: FK Igalo
Fudbaleri Igala, Foto: FK Igalo

Utakmicama posljednjeg, 36. kola završeno je takmičenje u Amplitudo Drugoj crnogorskoj fudbalskoj ligi, a nakon posljednjeg kola otklonjene su sve dileme - Grbalj je izborio opstanak, Ibar je ispao iz lige, dok će Igalo igrati protiv Iskre u baražu za Telekom 1. CFL.

Fudbaleri Igala na domaćem terenu savladali su Arsenal 4:1 - Ilić, Mitrović, Li i Bogdanović bili su strijelci za domaću ekipu. Poraz gostiju iz Tivta ublažio je Moračanin.

Na kraju sezone Igalo je sa 57 bodova zauzelo treću poziciju, dok Arsenal na drugom mjestu ima deset poena više.

Ibar je kao domaćin savladao Kom 4:2, ali nije uspio da izbori opstanak, budući da je Grbalj u gostima sa 4:0 savladao Drezgu. U Rožajama su Asanović i Murić postigli po dva gola za pobjedničku ekipu, dok su strijelci za goste sa Zlatice bili Hot i Drašković.

Strijelci za Grbalj u ubjedljivoj pobjedi na gostovanju Drezgi bili su Vujović, Perović, Tujković, a sopstvenu mrežu zatresao je Tomić.

Golovima Vukmarkovića, Pepića i Đorđevića, Mornar je na oproštaju od druge lige savladao Berane 3:0, dok na meču između Jedinstva i Bokelja nije bilo pobjednika - 3.3. Strijelci za ekipu iz Bijelog Polja bili su Ajković, Korać i Ivanović, za goste su pogađali Kovačević, Globarević i Vučinić.

Bonus video: