Zdravstveni problemi Mira Klosea: Ne mogu da trčim, plivam...

"Dijagnoza je za mene bila mali šok", rekao je Klose i dodao da je prve jake bolove u nozi osjetio prije otprilike tri nedjelje

3840 pregleda 0 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Bivši fudbaler NJemačke Miroslav Klose rekao je da je primoran da napravi pauzu u trenerskom poslu zbog tromboze u nozi.

Klose, koji je prošle subote poslJednji put radio kao pomoćnik u Bajernu iz Minhena, rekao je za magazin Kiker da neće uskoro prihvatati neki novi posao.

"Dijagnoza je za mene bila mali šok", rekao je Klose i dodao da je prve jake bolove u nozi osjetio prije otprilike tri nedjelje.

"Imam dva trobma u nozi. Odmah su mi prepisali ljekove i dali posebne čarape koje moram da nosim danonoćno. Ljekari su bili vrlo jasni i za početak mi je prepisano potpuno mirovanje. Ne mogu da trčim, da plivam i, pruhe svega, ne mogu da igram fudbal", rekao je 42-godišnji Klose.

On je rekao da bi pozicija pomoćnog trenera bila "ugodniji put", ali je istakao da bi više volio mjesto glavnog trenera kada nastavi da radi.

Miroslav Klose je i dalje najbolji strijelac Njemačke sa 71 postignutim golom na 137 utakmica. Igračku karijeru završio je nakon što je pomogao "elfu" da osvoji Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Bonus video: