Milinković: Pritisak je veći, ali naš motiv je ogroman - prva dupla kruna u istoriji kluba

Budućnost - Dečić, nedjelja 20 i 30

3159 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Budućnost je dominantno i odavno osvojila titulu prvaka , ali sezona se završava posljednjom utakmicom – podgorički “plavi”, koje vodi Mladen Milinković, imaju šansu da postanu prva generacija koja je najtrofejnijem i najvećem crnogorskom klubu donijela duplu krunu.

“Na nama je malo veći pritisak – zbog rezultata koje smo imali, rekorda koje smo oborili... Ne očekujem laku utakmicu, oni će doći da naprave iznenađenje, ali naš motiv je ono što pričamo od prvog dana – želimo prvu duplu krunu u istoriji kluba. Siguran sam da će momci da daju maksimum, vjerujem da će to biti dovoljno. Kakva će utakmica biti ne znam, nadam se da će biti lijepa na povratku navijača na stadion, ali, kako kažu neki veliki treneri – finala se ne igraju, već se osvajaju”, kazao je trener Mladen Milinković.

Rival je najprijatnije iznenađenje sezone, a trener Edis Mulalić je u uvodu finala u superlativu govorio o Budućnosti.

“Znam da je moj kolega iskren, da uvijek govori iz srca. Moram da mu uzvratim, takođe najiskrenije – ono što je Dečić pokazao je najveće iznenađenje, napravio je veliki uspjeh, odigrao izuzetnu sezonu. Ovo je najpoštenije finale, to su ekipe koje su pokazale najviše”, rekao je Milinković.

Bonus video: