Kun Aguero potrošio bogatstvo za poklone na oproštaju od zaposlenih u Sitiju

Časovnici i od 10 hiljada eura sa posvetom, automobil rendž rover i novac dobili su zaposleni Sitija na oproštaju od sjajnog argentinskog napadača

12021 pregleda 10 komentar(a)
Argentinac pokazao koliko cijeni rad zaposlenih u klubu, Foto: twitter.com/FCBarcelona
Argentinac pokazao koliko cijeni rad zaposlenih u klubu, Foto: twitter.com/FCBarcelona

Kun Aguero je potpisao ugovor sa Barselonom prema kojem će zarađivati šest miliona godišnje, dok je u Mančester sitiju imao 23 miliona.

Imao je Aguero izdašnijih ponuda, ali je zbog prijateljstva i želje da igra sa Mesijem odlučio da pristupi Barseloni za 10 puta manju platu od slavnijeg zemjaka.

A da svota nije presudna kod Aguera, pokazao je njegov oproštaj nakon 10 godina i 15 trofeja u Sitiju, u kojem je postao najbolji strijelac u istoriji kluba.

Svakom od preko 60 zaposlenih u Sitiju poklonio je po novi časovnik marki "tag hauer" ili "hublot" vrijednosti od 1.500 do 10 hiljada eura, i to sa posvetom "Gracias! Kun Aguero.

To nije sve, jer je za svoj novi Rendž Rover "evouqe" organizovao lutriju na kojoj je pobijedio zaposleni koji priprema dresove, a uplatio je i značajan iznos u kasu iz koje dva puta godišnej se dodjeljuje pomoć zaposlenima.

Bonus video: