Mladost i Zeta na prekretnici

Mladost može pobjedom do 3. mjesta na tabeli, uprkos svim pehovima ove sezone. Meč počinje u 13 sati, uz direktan prenos na TVCG
0 komentar(a)
Zeta - Mladost, Foto: Luka Zeković
Zeta - Mladost, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 26.11.2017. 08:18h

Mladost i Zeta nalaze se na nekoj vrsti prekretnice, uoči današnjeg međusobnog duela, u posljednjem meču 16. kola (13 sati, TVCG).

Mladost igra katastrofalno ove sezone, daleko ispod očekivanja, već je promijenila dva trenera, ali se uoči sudara sa Zetom, koliko god to djelovalo kontradiktorno, nalazi u boljoj formi u odnosu na protivnika.

Vesko Stešević je preuzeo Podgoričane prije dvije sedmice, i Mladost je vezala dva trijumfa, kakva-takva - protiv Iskre u gostima u prvenstvu, pa protiv Mornara u Kupu.

"Sa ekipom kakvu imamo, uvijek moramo da idemo na pobjedu, ma ko bio protivnik. Dobro se odvijaju stvari posljednjih dana, sa novim trenerom smo ostvarili dvije pobjede, nadam se i popravili igru, to treba da demonstriramo protiv Zete", kaže Marko Burzanović, vezista Mladosti.

Tik iznad opasne zone nalazi se Mladosti, ali bi u slučaju današnjeg trijumfa, mogla da preleti - do treće pozicije! Nakon svih mogućih pehova...

"Mnogo, mnogo bi nam značio trijumf, protiv kvalitetne Zete", dodao je Burzanović.

Zeta je dobro počela prvenstvo, ali je brzo otpala iz borbe za prva dva mjesta. Ekipa Dejana Roganovića tako je upisala samo jedan trijumf na posljednjih osam utakmica. Za Evropu, međutim, nije kasno...

"Jesmo, u krizi smo, dešava se to svakoj ekipi, možda je današanja utakmica i prava prilika da izađemo iz nje", kaže bek Zete Periša Pešukić.

Bonus video: