Ikardi neće ići u Rusiju, jer nije prijatelj sa Mesijem

Ikardi je prvi strijelac Serije A, sa 28 golova na 32 utakmice, sa samo 25 godina već je postigao 109 pogodaka u elitnom rangu, na samo 188 mečeva
56 pregleda 6 komentar(a)
Mauro Ikardi Inter, Foto: Reuters
Mauro Ikardi Inter, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.05.2018. 11:02h

Bivši argentinski golgeter Ernan Krespo smatra da je Mauro Ikardi nenadmašan napadač u šesnaestercu, ali da neće biti član reprezentacije Argentine na Svjetskom prvenstvu, jer nije prijatelj Lea Mesija.

"Koliko mogu da vidim sa strane, a mislim da ne griješim, Mauro nije u kombinaciji, jer nije u prijateljskim odnosima sa Mesijem. Moja voljena selekcija se gradi oko jednog čovjeka i kruga njegovih ljudi. Ikardi nije u tom krugu, pa nažalost neće ići na Svjetsko prvenstvo. To je užasna greška. Argentini je potreban takav igrač", rekao je Krespo.

Ikardi je prvi strijelac Serije A, sa 28 golova na 32 utakmice, sa samo 25 godina već je postigao 109 pogodaka u elitnom rangu, na samo 188 mečeva...

"On je najbolji napadač poslije Mesija i Ronalda, a ubjedljivo je najopasniji u šesnaestercu. Kada je pred golom pretvara sve. Niko nema takav osjećaj, za mene je on najbolja klasična devetka na svijetu. Koristi obje noge, brzo reaguje, dobro igra glavom... Iguain i Aguero imaju neke druge kvalitete, ali nisu toliko opasni kao Mauro. Njemu je ponekad dovoljan jedan kontakt da ga pretvori u zlato", rekao je Krespo, bivši napadač Parme, Lacija, Intera, Čelsija i Milana.

Bonus video: