Prvi odlasci iz Budućnosti, Zarubica: Ponosan sam na svoj učinak i na četiri trofeja

Jevrić je bio treći golman, Janketić je odigrao 14 utakmica potpisavši jedan gol, dok je Zarubica na 27 utakmica postigao osam pogodaka - uglavnom ključnih u borbi za trofeje

4159 pregleda 10 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Prije pojačanja - odlasci.

Tri igrača Budućnosti u narednoj sezoni sigurno neće nositi plavo-bijeli dres - napadač Dejan Zarubica, vezista vezista Velizar Janketić i golman Nemanja Jevrić.

Iz Budućnosti je navedeno da se klub "prijateljski rastao sa igračima, koji su bili dio šampionske generacije" - ekipe koja je osvojila dvije titule i jedan Kup, igrala sjajno prošlog ljeta na evropskoj sceni.

“Dvije i po godine ću pamtiti po nečemu što je ostalo zapisano u istoriji Budućnosti. Osvojio sam četiri trofeja sa ekipom, smatram da je to izvanredan učinak jedne generacije koja će sigurno ostati upamćena po rekordima i istorijskoj duploj kruni. Ponosan sam na to, kao i na ukupan učinak za vrijeme provedeno u klubu. Hvala“, rekao je na rastanku Dejan Zarubica, koji je na 27 utakmica postigao osam golova.

Bili su to uglavnom važni golovi - vispreni napadač je i pogocima i asistencijama udario pečat u osvajanju dvije titule, bio je među najzaslužnijima za dominaciju "plavih".

Naredna stanica trebalo bi da bude - inostrani angažman.

Jevrić je bio treći golman, Janketić je odigrao 14 utakmica potpisavši jedan gol.

Bonus video: